Köpvilkor

Köpvillkor Plastbanta Sverige

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Totalbeloppet inklusive frakt visas i varukorgen.

Vi tar emot kortbetalning via Stripe.

Leverans

Fraktkostnaden är 49 kr för alla köp under 500 kr. För köp från 500 kr och uppåt tillämpar vi fri frakt

Ditt paket skickas inom 2 arbetsdagar.

Leveranser skickas normalt till ombud via DHL, Schenker eller Postnord. Mindre paket skickas som varubrev och levereras till brevlådan. Leveranstiden är 1-4 arbetsdagar.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Integritet

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Läs mer i vår integritetspolicy.

Returer

Ångerfristen gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om…

…varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits. Underkläder (trosor och kalsonger) kan inte returneras.

…om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.

Utnyttja din ångerrätt

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss. Returer eller byte skickas på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

sv_SESwedish